Розвиватись завдяки співпраці з ІФНТУНГ

Днями за ініціативи керівництва ПрАТ «Івано-Франківськцемент» була організована екскурсія підприємством для професорсько-викладацького складу ІФНТУНГ.

Це українське виробництво навіть у складний час розвивається, дивиться вперед, розуміючи, що після перемоги завод потребуватиме висококваліфікованого персоналу – будівельників, електриків, айтішників, механіків та робототехніків. Тож на екскурсії представники ІФНТУНГ, зокрема  Кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту інформаційних технлологій,  Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки , Кафедра комп'ютеризованого машинобудування, Кафедра нафтогазового обладнання ознайомились з передовими технологіями та потужностями підприємства, відбувся обмін досвідом, обговорення питань стажування працівників підприємства в ІФНТУНГ та залучення наших випускників на роботу та організація виробничих практик для студентів на ПрАТ «Івано-Франківськцемент».

Підприємство готове безперервно навчатися та вдосконалювати свої знання завдяки налагодженій співпраці з українськими та європейськими вищими навчальними закладами .

Екскурсія була цікавою,обмін досвідом – продуктивним. Делегація ІФНТУНГ вдячна організаторам за цікавий захід, який вважає взаємовигідним і корисним

 

+5