Академічна мобільність в Польщі

Ми хочемо, щоб ви та ваші студенти були залучені до академічного життя навіть у ті важкі часи, які переживає Україна. Тому у нас є нова пропозиція для ваших студентів! Існує друга редакція проекту „Підтримка співпраці між Сілезьким технологічним університетом та українськими університетами в рамках Європейського університету EURECA-PRO”.

Сілезький технологічний університет запрошує студентів будь-якого курсу та напряму навчання відповідно до нашої пропозиції обміну (https://www.polsl.pl/rn3-1-dwz-swm/en/subject-offer/) на один семестр- тривала мобільність. Ми гарантуємо стипендію в розмірі 3 600 злотих на місяць, загальна сума стипендії становить 18 000 злотих на студента. Грант надається на 5 місяців – березень, квітень, травень, червень, липень 2024 року. Загалом ми можемо прийняти 10 студентів з кожного університету.

Актуальну пропозицію для студентів по обміну можна знайти тут: https://www.polsl.pl/rn3-1-dwz-swm/en/subject-offer/

Ми просимо швидко відповісти з інформацією, якщо ви захочете скористатися цією можливістю. Повідомте нас не пізніше 5 лютого.

Для довідки та консультації щодо академічного обміну можна отримати в заступника директора ІЕМ з міжнародної діяльності Вербовської Л. С.