Міжкафедральний методичний онлайн-семінар між кафедрою документознавства та інформаційної діяльності й кафедрою філології та перекладу Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ.

МІЖКАФЕДРАЛЬНИЙ МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР

29.06.2023 р. відбувся між кафедральний методичний онлайн-семінар між кафедрою документознавства та інформаційної діяльності й кафедрою філології та перекладу Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ.

Семінар розпочав ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, д. т. н., проф. Ігор Іванович Чудик, який акцентував увагу на пріоритетності забезпечення якості вищої освіти.

Учасники семінару поділилися досвідом роботи із освітньою платформою «Moodle», яка сприяє інтерактивній взаємодії між учасниками навчального процесу та забезпечує ефективну організацію дистанційного навчання. Доценти кафедри документознавства та інформаційної діяльності Христина Михайлівна Вінтонів та Тетяна Дмитрівна Ганцюк розповіли про різні форми та методи навчання із використанням системи навчання «Moodle».

Гаранти ОПП і викладачі обох кафедр обговорили потенційні проблеми та перспективи використання інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього процесу.

  • Міжкафедральний методичний онлайн-семінар
  • Міжкафедральний методичний онлайн-семінар
  • Міжкафедральний методичний онлайн-семінар

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця