21 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

                     

                                    21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи.

    Події листопада 2013 докорінно змінили  свідомість українського народу,  розпочали і продовжують формувати нашу нову політичну ідентичність, наші прагнення та ідеали, назавжди змінили історію українського сьогодення.

   Мільйони українців виступили на захист демократичних цінностей, відстоювали національні інтереси і європейський вибір нашої держави. 

    Україна вже заплатила надзвичайно високу ціну за те, що обрала свободу. Обороняючи мирне життя, незалежність і територіальну цілісність України втрачено тисячі життів.


     Війна, що прийшла на нашу землю,  принесла велике горе, але заодно і об’єднала та згуртувала людей. Українці продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян, допомогти мешканцям, які потерпають від свавілля терористів.

    У цей день ми згадуємо тих, хто нині захищає нашу свободу та незалежність. Дякуємо їм за мужність, патріотизм, витримку і терпіння. Молимося за своїх побратимів та земляків, які ризикуючи власним життям, тримають оборону на сході України.