Зустріч гаранта ОПП "Бізнес-економіка" з студентами-магістрами 1 року навчання

5 вересня 2024 року гарант ОПП «Бізнес-економіка» доцент кафедри прикладної економіки Ірина Федорович  провела зустріч з магістрами першого курсу, яка відбулась в онлайн форматі.

Під час зустрічі гарант ознайомила здобувачів із організацією начального процесу в 2024/2025 році, особливостями та порядком здійснення навчання. Більш детально розповіла про освітньо-професійну програму, зупинившись на кожному з її розділів. Довела до відома студентам результати голосування щодо вільного вибору дисциплін кафедрального каталогу на осінній та весняний семестри, а також питання щодо проходження виробничої та переддипломних практик.

На зустрічі студенти мали змогу дізнатися про діючу нормативно-правову базу щодо залучення студентів до комунікації з гарантами освітніх програм для покращення навчального процесу. Окремо обговорено важливі аспекти додержання під час навчального та наукового процесів вимог академічної доброчесності та проінформовано здобувачів про широкі можливості по вдосконаленню навичок в межах неформальної освіти. 

 

  • 05.09.2024
  • 05.09.2024 2