Розвиток зв'язку освіта-виробництво

26 квітня 2021 року з метою налагодження ділових зв’язків між освітою та виробництвом відбулася тристороння робоча зустріч, в якій взяли участь представники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, ДВНЗ "Калуський політехнічний коледж" та ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ». ІФНТУНГ представляли перший проректор Олег Миколайович Мандрик, директор інституту інженерної механіки Любомир Іванович Романишин та завідувач кафедри нафтогазових машин та обладнання Ярослав Теодорович Федорович.

Варто зазначити, що в робочій зустрічі взяв участь міський голова Калуша канд. техн. наук Андрій Михайлович Найда, який навчався на кафедрі нафтогазового обладнання ІФНТУНГ у 1996-2001 р.р. та працював директором ТОВ "Калуський трубний завод".

Під час зустрічі сторони обговорили питання щодо сучасних тенденцій та викликів ринку праці, про потребу у фахівцях технічних спеціальностей, а також проходження практичної підготовки на виробництвах ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» та можливість подальшого працевлаштування випускників, що навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Крім того, значну увагу приділено розгляду питання впровадження дуальної форми навчання студентів на ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ». Учасники зустрічі висловили сподівання на продовження й розширення співпраці.

 

  • загальна
  • Круглий стіл
  • Круглий стіл 2
  • Круглий стіл 4
  • Круглий стіл