Оцінка якості освітньо-професійної програми 051 "Економіка" за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти у 2021-2022 навчальному році.

 

До уваги наших випускників, стейкхолдерів! 051_Економіка! 

Оцінка якості освітньо-професійної програми (ОПП) #Економіка_бізнесу спеціальності 051 "Економіка" за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти у 2021-2022 навчальному році.

З метою удосконалення освітньо-професійних програм спеціальності 051 "Економіка" випускна кафедра - кафедра прикладної економіки інституту економіки та менеджменту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ) - проводить опитування серед існуючих та потенційних роботодавців, стейкхолдерів освітніх програм. Такий зворотний зв’язок і постійний моніторинг оцінки якості програм дозволить адаптувати підготовку здобувачів вищої освіти до потреб ринку праці, а відтак – підвищить соціально-економічну ефективність випускників. 

Висловлені Вами побажання будуть використані для покращення якості освітніх послуг, що надаються ІФНТУНГ. Наперед вдячні за співпрацю! 

Результати анкетування будуть зведені та представлені в узагальненому вигляді. Окремі відповіді і персональні дані не оголошуватимуться публічно, конфіденційність гарантуємо

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSco8AZXs_BgNCRO67Tuips4gsgklXrMmX1RHRNxs5qReT4RNw/viewform?fbclid=IwAR0I9EuDEk14KJd4_AIA9SPwRsb9ky2IKw-8Gz0LbAVytFCnd089Ifx30L8