Нові вектори співпраці - ТОВ «Електрон»

Представник ТОВ «Електрон» - провідного дистрибютора EPLAN в Україні Микола Бороденко в межах дисципліни «Автоматизоване проектування систем управління» (викладач к.т.н., доцент кафедри автоматизації та компютерно-інтегровані технології Олександр Кучмистенко) провів змістовну зустріч із студентами першого (бакалаврського) рівня, що навчаються за освітньо-професійною програмою - «Автоматизація та компютерно-інтегровані технології» та викладачами кафедри автоматизації та компютерно-інтегрованих технологій.

2             3

Микола Бороденко розповів про можливості EPLAN - САПР для автоматизованої генерації проектної документації, проблеми стандартного проектування та типові рішення EPLAN Data Portal.

1

Відзначено, що EPLAN Electric P8 повністю міжнародний продукт, який підтримує Unicode стандарт. Фахівець ТОВ «Електрон» навів приклад виконання проекту у EPLAN, показав можливості імпортування зовнішніх бібліотек технічних засобів. Також Микола Бороденко відповів на запитання викладачів кафедри, та студентів, що вивчають та створюють проектну документацію у даному САПР.

3

 5