Зустріч з директором ТОВ «ГЕОГРУП»

Відбулася онлайн-зустріч Приймака Дмитра Павловича, директора ТОВ «ГЕОГРУП», керівника Івано-Франківського обласного підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Асоціація фахівців землеустрою України», з магістрами, які навчаються на освітній програмі «Геоінформаційні системи і технології» (спеціальності 193 – Геодезія та землеустрій).

Студенти мали змогу послухати про специфіку роботи у сфері геодезії та геоінжинірингу, дізнатись про сучасні тенденції роботи в даній галузі та переконатись у перспективах навчання та подальшого професійного вдосконалення за обраним напрямком. Під час зустрічі, серед інших були обговорені питання, які стосувалися програмного забезпечення, що використовується для виконання геодезичних і землевпорядних робіт, сертифікації інженерів-геодезистів та інженерів-землевпорядників, законодавчих нововведень щодо формування просторової документації в Україні, зокрема структури і особливостей реалізації баз геоданих містобудівної документації, а також можливостей проходження виробничої практики на базі ТОВ «ГЕОГРУП».

Окрім головної зустрічі зі здобувачами вищої освіти, викладачі кафедри геотехногенної безпеки та геоінформатики (Давибіда Л. І., Чепурний І. В., Касіянчук Д. В.), які забезпечують зокрема викладання на ОП «Геоінформаційні системи і технології», мали змогу поспілкуватися із запрошеним фахівцем щодо шляхів покращення і удосконалення наявних освітньо-професійних програм і змісту фахових дисциплін, провели обговорення можливості їх періодичного оновлення з урахуванням актуальних вимог.

Щиро вдячні Дмитру Павловичу за цікаву і корисну інформацію, а також сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця