Зустріч кафедри НГО з стейкхолдерами

7.10.2020 р. відбулося засідання кафедри нафтогазових машин та обладнання, на яке були запрошені стейкхолдери освітньо-професійної програми «Інжиніринг і сервісне обслуговування нафтогазових машин та обладнання», а саме: головний інженер ТОВ «Експертнафтогаз» Бучинський Мирослав Яремович та керівник групи проектів ТОВ "Діскавері - бурове обладнання (Україна)"  Амосова Наталія Юріївна. В рамках зустрічі було обговорено проєкт освітньої програми на 2021 навчальний рік, тенденції розвитку нафтогазового машинобудування та ринку сервісних послуг. Крім того, запропоновано внести зміни до змісту робочих програм деяких освітніх компонентів.

Так, Мирослав Бучинський позитивно охарактеризував проєкт ОПП, особливу увагу звернув на 2 напрями вибіркових дисциплін. Також детально представив сучасний стан справ в сфері надання сервісних послуг та своє бачення щодо наповнення фахових дисциплін. Наталія Амосова підтвердила надзвичайну актуальність даної освітньої програми, так як на даний час відчувається брак фахівців, здатних якісно проводити сервіс бурового обладнання як в Україні так і в світі.

Також було висловлено певні побажання та зауваження до освітньої програми, які передано проєктній групі для врахування. Всі присутні одноголосно підтвердили важливість таких зустрічей в контексті обговорення ОПП та підвищення якості підготовки фахівців.

 

​​​​​​​

  • vsi
  • Бучинський М. Я.
  • всі
  • всі
  • Амосова Н.Ю.