Знаємо, як правильно скласти резюме та як підготуватися й успішно пройти співбесіду!

9 вересня 2021 року студенти освітньої програми «Облік і оподаткування» разом з к.е.н., доцентом  Савчук Т.В. в рамках вивчення дисципліни «Соціальний облік» взяли участь в онлайн-форумі «Бізнес і молодь: ефект WOW від співпраці», який проводився експертною платформою Career Hub та Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Метою проведення форуму було бажання об'єднати бізнес та молодь до обговорення та створення якісних умов розвитку кар'єри та працевлаштування, налагодження партнерських відносин між державою, громадським сектором та бізнесом.

До заходу долучалися  чинні підписанти «Українського Пакту заради молоді – 2025», які є провідними роботодавцями в регіоні, а саме Альфа-Банк Україна, Lifecell, Райффайзен Банк і Reikartz Hotel Group та нові підписанти. Представники компаній розказали про можливості працевлаштування для молоді в цих компаніях. 

Таким чином,  в рамках форуму молодь мала можливість поспілкуватись з представниками бізнесу та отримати поради від HR-експертів стосовно того, як правильно скласти резюме та як підготуватися й успішно пройти співбесіду. 

Учасники форуму в інтерактивному форматі спільно обговорювали проблеми з працевлаштуванням в регіоні, презентували свої напрацювання та запропонували державним органам можливі заходи для покращення кар’єрних можливостей молоді в Івано-Франківську та області. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця