Змагаються кращі з найкращих!

У Спортивному комплексі ім. А.П. Гемби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу стартували фінальні змагання XVI Універсіади України з легкої атлетики. З огляду на карантинні обмеження, повязані з пандемією COVID-19, напередодні було проведено експрес-тестування учасників на визначення антигену до віруса. А вже сьогодні вони зійшлися в боротьбі за спортивні нагороди.

В урочистому відкритті Універсіади взяли участь перший проректор ІФНТУНГ Олег Мандрик, секретар Івано-Франківської міської ради Віктор Синишин, начальник відділу Івано-Франківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України  Оксана Бельмега, директор Центральної школи вищої спортивної майстерності Комітету з фізичного виховання та спорту Руслан Гурневич, спеціаліст відділу спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Дмитро Лупина, директор департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, головний суддя змагань Віталій Матешко. 

Позмагатися за першість в Універсіаді до Івано-Франківська приїхали кращі студенти-легкоатлети України. Ключова подія змагань – виступи  двадцяти провідних атлетів,  членів штатної збірної команди України з легкої атлетики.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • D