Завершилась програма віртуального вивчення англійської мови

В Івано-Франківському національному технічному університету нафти і газу  завершилась програма віртуального вивчення англійської мови (Virtual English Clubs), що проходила в рамках проєкту Creative Spark за фінансування Британської Ради.

Відзначимо, що ІФНТУНГ - один з двох університетів України, які обрано для проведення Virtual English Clubs. Разом з нами – Полтавський університет економіки та торгівлі.

З-понад 20 студентів різних курсів і спеціальностей, які успішно пройшли конкурсний відбір і тестування, 18 успішно завершили курс та отримали сертифікати. Викладачка програми - доцентка кафедри філології та перекладу Галина Малик, яка була відібрана Британською Радою для проведення занять.

Основна мета програми англійського клубу – формування мовних, професійних і підприємницьких навичок у студентів. Про важливість й актуальність такого формату навчань студенти наголосили у своїх фінальних презентаціях.

Серед найкращих презентацій – студентка першого курсу освітньої програми «Інженерія відновлюваної енергетики» Юлія Григораш та студенти-перекладачі – Наталія ГутникТетяна ПаньківКатерина ЄременкоМар`яна ПоліникІрина ДемковичСоломія ВеселовськаОльга Тимофій.

Довідково. Програма Creative Spark – п'ятирічна ініціатива, спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок та креативної економіки у семи країнах: Україні, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Азербайджані, Вірменії, Грузії, за підтримки Великої Британії. 

 

1    2