А як проходять ваші лекції???

9 жовтня місцем проведення лекційного заняття з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» в групі ТУ-18-1 було середмістя Івано-Франківська. Лекція-екскурсія на тему «Визначення основних параметрів екскурсії» відбувалася на основних екскурсійних об’єктах міста:  Палац Потоцьких, міська Ратуша, Площа Ринок, адміністративний будинок на вулиці Грушевського. Лектор, доцент Коробейникова Я.С. звернула увагу студентів на вибір об’єктів екскурсійної програми, особливості співвідношення показу та розповіді на об’єктах різної атрактивності тощо.

Студенти побачили та пересвідчилися на конкретних прикладах, що в ході екскурсійного процесу екскурсовод допомагає екскурсантам побачити об’єкти, на основі яких розкривається тема (перше завдання), почути про ці об’єкти необхідну інформацію (друге завдання), відчути велич, значення історичної події (третє завдання), опанувати практичними навичками самостійного спостереження й аналізу екскурсійних об’єктів (четверте завдання).

Загалом, лекція-екскурсія пройшла дуже вдало, студенти також потрапили на Фестиваль-переберію міських культур “Межа”, який проводився в Палаці Потоцьких, а у серці міста – біля Ратуші  проводилась виставка-продаж сувенірів місцевих виробників. Така нестандартна форма проведення лекцій сприяє кращому засвоєнню знань.  

field_attachment
Doc1.pdf97.17 КБ
Doc2.pdf2.65 МБ
Doc3.pdf1.66 МБ
Doc4.pdf168.49 КБ