Видатний вчений-педагог – поруч з нами

Це – про Івана ЛОПУШИНСЬКОГО, доктора наук з державного управління, кандидата педагогічних наук, дійсний члена Української академії акмеології України, заслуженого працівника освіти України, відмінника освіти України, багаторічного голову журі секції «Педагогіка» ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України, а сьогодні – завідувача кафедри публічного управління та адміністрування Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, якого нещодавно нагородили високою та шляхетною нагородою «Слава України». 

Іван ЛОПУШИНСЬКИЙ – із тих педагогів-науковців, які зробили значний внесок в українську науку, збагативши її не тільки різними ідеями, теоріями, а й започаткували нові напрями досліджень в галузі державного управління та місцевого самоврядування.

Його професійна компетентність, педагогічна майстерність, індивідуальний підхід до кожного студента створюють атмосферу, що заохочує до навчальної та наукової діяльності, мотивує до розвитку та самовдосконалювання. Пошук нових шляхів в галузі методики викладання, любов до професії, відданість своєму народові, ініціатива і мудрість – ось ті якості, які притаманні Івану Петровичу

За роки роботи в Херсонському національному технічному університеті (2009 – до ц. ч.) разом із ректоратом, колективом кафедри Іван Петрович ЛОПУШИНСЬКИЙ розбудував систему підготовки кадрів як на рівні бакалаврату, так і на рівні магістратури й підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування України. Вчений веде активну наукову роботу, має близько 650 наукових праць із проблем державного управління, місцевого самоврядування, підготовки кадрів державних службовців, педагогіки, філології, українознавства, літературознавства тощо. Є членом редакційних колегій наукових фахових видань «Публічне управління та митне адміністрування» Університету митної справи і фінансів і «Публічне управління та регіональний розвиток» Чорноморського національного університету імені П. Могили. 

Університетська спільнота пишається, що науковець такого рівня підсилив колектив нашого університету своїми здобутками й досягненнями!

Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця