Виставка «НАФТА. ГАЗ. СЕРВІС - 2020»: ІФНТУНГ представив свій науково-дослідний та освітній потенціал

Делегація Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу взяла участь в галузевій  конференції «Ситуація на ринку буріння і сервісних послуг. Чи є майбутнє в українського газовидобутку?» у Полтаві, яка відбулась 11-12 лютого 2020 в рамках ділової програми щорічної Міжнародної спеціалізованої виставки нафтогазової промисловості «НАФТА. ГАЗ. СЕРВІС - 2020». Досягнення університету представляли директори: Інституту нафтогазової інженерії Витязь О. Ю., Інституту природничих наук і туризму Омельченко В. Г. та Інституту інженерної механіки Романишин Л. І.

Серед тематичних розділів виставки «НАФТА.ГАЗ.СЕРВІС»:

Розвідка та розробка нафтових та газових родовищ

Нові технології буріння

Підземне збереження природного газу

Газові мережі, магістральний транспорт природного газу і нафти

Запірна арматура та ремонт сервіс

Система автоматизації та контролю в нафтогазовій промисловості

Обладнання для АЗС, АГЗС

Нафтохімія та нафтопродукти

Системи екологічного контролю.

На виставці був  представлений різноманітний спектр нафтогазосервісних послуг: обладнання, матеріали і технології для розвідки, буріння, видобутку, переробки, транспортування та зберігання нафти, газу і нафтопродуктів, системи безпеки, контролю, обліку енергоносіїв, інноваційні проекти, а також науково-дослідний та освітній потенціал галузі. Цікаві експозиції поруч  з провідними вітчизняними з різних куточків України (Київ, Харків, Дніпро, Івано-Франківськ, Суми) та іноземними компаніями підготував й ІФНТУНГ.

Довідково. Виставка «Нафта. Газ. Сервіс» багато років поспіль є своєрідною виставковою платформою діяльності компаній нафтогазового комплексу на Полтавщині. Цьогоріч вона відбулась за підтримки: Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Полтавського центру розвитку місцевого самоврядування (створеного за підтримки програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону), Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування Міжнародного фонду «Відродження», ГО «Нова енергія».

 

  • ІФНТУНГ
  • ІФНТУНГ
  • ІФНТУНГ
  • ІФНТУНГ
  • ІФНТУНГ
  • ІФНТУНГ