Усі статті конференції ISCSEES 2020 розміщено в наукометричній базі SCOPUS

Раді повідомити учасникам 8-мої міжнародної наукової конференції з питань сталого розвитку енергетики та природокористування (8th International Scientific Conference on Sustainability in Energy and Environmental Science ISCSEES, https://iscsees.nung.edu.ua), яка відбулася 21-22 жовтня 2020 року на базі Івано-Франківського національного університету нафти і газу, що усі статті, які були прийняті організаційним комітетом конференції й опубліковані в британському науковому журналі IOP Conference Series: Earth and Environmental Science (Vol 628 (2021), Online ISSN: 1755-1315, https://iopscience.iop.org/issue/1755-1315/628/1), розміщено в наукометричній базі SCOPUS.

Конференція працювала за такими напрямами:

- Сталий розвиток. Моделювання та регіональна екологічна оцінка.

- Поновлювальні джерела енергії, розумний розвиток та розвиток зеленої енергії. Управління ризиками в системах енергетики, Землі та навколишнього середовища.

- Стале та ефективне використання природних ресурсів. Екологічна наука та технологія. Стале та ефективне використання енергії.

- Розвиток зеленого підприємства. Вимірювання, прогнозування та моніторинг стійкості. Екологічний менеджмент.

- Сільське господарство та екологічна стійкість. Глобальні загрози, катастрофи та пом'якшення наслідків. Відновлення навколишнього середовища, екологічна інженерія та еко-технології.

Географія науковців-учасників була представлена кількома континентами: Норвегія, Англія, Польща, США, Україна, Ізраїль, Португалія, Латвія, Узбекистан, Туреччина, Єгипет, Кіпр, Грузія, Індія, Словаччина.

Вітаємо всіх учасників ISCSEES 2020 з швидкою індексацією їхніх статей у SCOPUS і чекаємо на наступній конференції в ІФНТУНГ.

​​​​​​​

​​​​​​​

  • 1