Участь у XX Міжнародній конференції «Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти»

Участь у міжнародних заходах, які організовує Всеукраїнська асоціація геоінформатики (EAGE), стала вже доброю традицією для викладачів, аспірантів та студентів кафедри. Не стала винятком і ювілейна XX Міжнародна конференція «Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти» (11-13 травня 2021 р.).

Наукова програма конференції, яка через карантинні обмеження проходила в онлайн-режимі, складалася з доповідей та стендових презентацій, що охоплювали всі напрямки пов’язані з геоінформатикою, зокрема геоінформаційні дослідження для розвідки родовищ корисних копалин, створення інтегрованих баз даних для ефективного природокористування та управління, геоінформаційне забезпечення моніторингу небезпечних природних та техногенних процесів, дистанційне зондування Землі для геонаук та багато інших.

Особливо хочемо відзначити успішний виступ студента 1-ого курсу магістерської освітньої програми "Геоінформаційні системи і технології" , Салиги Володимира, на тему "Regional Assessment of Groundwater Resources within the Dniester Basin Based on the Mathematical Modeling and Geoinformation Approach", який черговий раз довів високий рівень підготовки наших студентів і їх високу наукову ініціативу.

Бажаємо Володимиру не зупинятися на досягнутому, а також успішної професійної реалізації!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця