УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ В МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ


Сьогодні науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ в дистанційному форматі взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Детермінанти соціально-економічного відновлення держави, регіонів та суб’єктів господарювання». Організатором заходу був Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), а одним із співорганізаторів - Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

В.о. завідувача кафедри ПУА Іван Лопушинський виступив на пленарному засіданні конференції з доповіддю «Сучасні тенденції розвитку публічного управління в Україні». Професор кафедри Віктор Петренко зі своїми аспірантами Романом Куліковським і Володимиром Маричем, доценти кафедри Марія Баран, Лариса Мосора та Наталія Струк виступили з повідомленнями на секційних засіданнях конференції.

Участь у таких наукових заходах сприятиме як подальшому розвитку наукових досліджень викладачів кафедри і здобувачів освіти, так і поглибленню співпраці між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та Національним університетом водного господарства та природокористування.