Тренди КСВ 2023 - КСВ під час війни

10 квітня 2023 року в межах вивчення дисципліни "Соціальна відповідальність бізнесу" (ОПП "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", "Облік та оподаткування", "Бізнес-економіка" освітнього рівня "магістр") відбулась лекція на тему "Тренд КСВ 2023 - КСВ під час війни". (початок о 12 год)

Запрошений спікер лекції:

Марина Саприкіна,  Голова правління Центру "Розвиток КСВ" (CSR Ukraine)
Сертифікована експертка з КСВ, Executive MBA (Sheffield). Понад 10 років проводить тренінги за темою КСВ, консультує компанії, є експерткою з міжнародного стандарту із соціальної відповідальності ISO 26000, сертифікованою консультанткою та тренеркою програми відповідального бізнесу REAP від UNIDO.

1

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже понад п'ятнадцять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

Доєднатись до лекції можна за покликанням: https://us06web.zoom.us/j/84279137904?pwd=SldWRi9GUlVKa2U1TVhKb0VvUzBUQT09 

Захід відбувається на запрошення лектора курсу "Соціальна відповідальність бізнесу" Сергія Побігуна (к.е.н., доцент кафедри підприємництва та маркетингу)

До уваги здобувачів освіти було представлено досвід українських компаній в сфері соціальної відповідальності під час війни та напрацювання Центру КСВ щодо індексу надзвичайної життєздатності. Активне обговорення проблематики підтвердило актуальність поданої інформації. 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7