СПІВПРАЦЯ ІФНТУНГ ТА ТОВ «ТГІ Систем»

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу а саме на освітньо-професійній програмі «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» регулярно проводяться лекції, зустрічі, практичні заняття та тренінги з фахівцями та керівниками провідних організацій, які займаються автоматизацією технологічних процесів або виробництвом засобів автоматизації. Дані зустрічі призначені для забезпечення якісної практичної підготовки майбутніх фахівців у рамках освітньо-професійної програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології».

Сьогодні на таку зустріч було запрошено компанію ТОВ «ТГІ Систем», яка є однією з провідних компаній в Україні на ринку постачання, налаштування та сервісного обслуговування засобів автоматизації технологічних процесів і виробництв нафтогазової, хімічної, нафтохімічної, нафтопереробної, харчової промисловості, складів нафти і нафтопродуктів, системи комерційного обліку.

1

Одним із представників ТОВ «ТГІ Систем» був випускник кафедри автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій Чорний Тарас Васильович.

2

Основним напрямком діяльності компанії є впровадження сучасних і надійних засобів КВПіА, систем управління, вузлів комерційного і технологічного обліку енергоресурсів, реалізація широкого спектру трубопровідної арматури.

Компанія ТОВ «ТГІ Систем» здійснює широкий спектр робіт по всій території України. Сферами їхньої діяльності є:

- РОЗРОБКА ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНОГО ОБҐРУНТУВАННЯ.

Розрахунок економічної доцільності здійснення проєкту, заснований на порівняльній оцінці витрат і результатів ефективності використання, а також строку окупності вкладень.

- УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ.

Планування, організації та управління ресурсами з метою успішного досягнення цілей та завершення завдань проєкту.

- ВИРОБНИЦТВО ВИМІРЮВАЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ.

Виробництво комплексів для вимірювання витрати комерційного та технологічного обліку та якості продукту.

- РЕМОНТ ТА СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ.

Надають гарантійне, після гарантійне, ремонт та сервісне обслуговування попередньо встановленого обладнання.

- ВИКОНАННЯ ПРОЕКТНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

Здійснюють розробку проектної документації «під ключ» об’єків в нафтогазовій промисловості, відповідно до вимог нормативних документів.

- БУДІВЕЛЬНІ, МОНТАЖНІ ТА ЗВАРЮВАЛЬНІ РОБОТИ.

Виконують будівельні роботи, монтаж, шеф-монтаж, монтаж «під ключ» обладнання відповідно до проектної документації, забезпечують організацію проведення різного роду зварювальних робіт та вогневих робіт.

- ВВЕДЕННЯ В КОМЕРЦІЙНУ ЕКСПЛУАТАЦІЮ.

Введення технологічного об'єкту в промислово-дослідну та в комерційну експлуатацію обєктів на підприємствах нафтогазової, хімічної, нафтохімічнної, нафтопереробної, харчової промисловості та інших.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця