Свято української хустки

Всупереч безбарвному студеному грудню, це свято розквітає буйноцвітом троянд і волошок, повертає нам літнє тепло й сонячний настрій. У Всесвітній день української хустки, що його відзначаємо сьогодні, наше жіноцтво обов’язково закосичується найяскравішіми аксесуарами свого гардеробу – хустинами, з яких декотрі були передані у спадок ще від бабусь.

Нині їхньою веселковою красою щедро діляться з усім світом, як от працівниці й студентки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу й Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Вони радо відгукнулися на ініціативу Центру культури і дозвілля студентів ІФНТУНГ взяти участь у фото-флешмобі «Відроджуємо, шануємо, популяризуємо» до Всесвітнього дня української хустки. Підтримали їх співробітниці та курсантки кафедри військової підготовки Інституту нафтогазової інженерії ІФНТУНГ. Адже карантин накладає свої обмеження й зустрітися безпосередньо на хустковому дефіле, як це бувало раніше, просто зась.

Але ЦКіДС не спасував перед обставинами й допоміг шанувальницям народних строїв продемонструвати свої улюблені хустини. Тож долучайтеся до перегляду відео та фото. Зі святом!

​​​​​​​Свято української хустки Свято української хустки​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

 

​​​​​​​

  • Фото-флешмоб
  • Фото-флешмоб
  • Фото-флешмоб