Студенти ІФНТУНГ отримали стипендії за спортивні здобутки

Студенти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу – Валентин ПРОКОФ’ЄВ (ст. гр. МРК-23-1 Інституту економіки та менеджменту) та Олексій ЛИС (студент гр. ЕТ-23-1 Інституту архітектури, будівництва та енергетики) отримали сертифікати на стипендію у розмірі 33 000 гривень від голови  Івано-Франківської ОВА Світлани ОНИЩУК та голови Івано-Франківської обласної ради Олександра СИЧА.

Стипендію призначають студентам, які добре навчаються та  мають здобутки в олімпіадах та різноманітних конкурсах. Цьогоріч  сертифікати на стипендію з обласного бюджету отримали двадцять обдарованих та талановитих студентів університетів та коледжів. Дві стипендії з десяти для студентів ЗВО призначено студентам ІФНТУНГ: теквондисту Олексію ЛИСУ (тренер – Олег СОЛОВЕЙ, заслужений тренер України з таеквон-до) – за ІІІ місце на Чемпіонаті світу з таеквон-до у  м.Тампере, Фінляндія та Валентину ПРОКОФ’ЄВУ  (тренер – доц. кафедри фізичного виховання та спортуІГПДУ Андрій ШАНКОВСЬКИЙ) – за ІІІ місце з блискавичних шахів на чемпіонаті України з шахів серед юнаків до 20 років. 

 

На врученні сертифікатів на стипендію були присутні ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК та завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Олег ВІНТОНЯК.

Університетська спільнота вітає успішних студентів-спортсменів ІФНТУНГ, пишається ними та бажає нових досягнень, перемог й можливостей розвиватись та вдосконалюватись! 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4