Пишаємось спортивними здобутками університету!

В Івано-Франківській обласній державній адміністрації підбили підсумки роботи з розвитку фізичного виховання у закладах освіти у 2020-2021 роках. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту серед молоді керівників територіальних громад, закладів вищої освіти і дитячо-юнацьких спортивних шкіл області нагородили грамотами та відзнаками. Заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, віце-президент спортивного комітету України Вадим Стеценко відзначили й спортивні досягнення Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

ІФНТУНГ нагороджено кубком за здобуте ІІ загальнокомандне місце серед закладів вищої освіти 4 категорії у фінальній частині ХVІ літньої12 Універсіади України. Ще один кубок дістався ІФНТУНГ й за добрі результати на ХVІ літній Універсіаді України – І місце серед ЗВО Івано-Франківської області, який отримав ректор Євстахій Крижанівський.

За вагомий особистий внесок розвиток фізичного виховання та спорту серед студентської молоді Грамотою Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України нагороджено першого проректора ІФНТУНГ Олега Мандрика та завідувача кафедри фізичного виховання та спорту  університету Олега Вінтоняка.

Вітаємо університет із спортивними досягненнями! Бажаємо нових злетів і перемог!

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4