ПРЕЗЕНТАЦІЯ КОЛЕКТИВНОЇ МОНОГРАФІЇ УКРАЇНСЬКИХ І ПОЛЬСЬКИХ НАУКОВЦІВ


ьогодні у режимі онлайн конференції відбулася презентація колективної монографії Ягеллонського університету (Республіка Польща) на тему "Адміністративна здатність держави-члена та кандидата у члени Європейського Союзу: поняття, прояви та детермінанти". Наукова праця стала результатом співпраці науковців у рамках міжнародної конференції «Адміністративна спроможність (врядування та місцеве самоврядування) держави-члена та кандидата в Європейський Союз», яка відбулася 20-21 квітня 2023 р. у Кракові.

Монографія стосується надзвичайно важливого та актуального питання адміністративної спроможності країни-члена Європейського Союзу та держави-кандидата, яка прагне до цього союзу демократичних Європейських держав, і є одним із небагатьох – комплексних і повних – досліджень зазначеної тематики.

Відзначимо, що серед редакторів колективної монографії є директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ Дмитро Дзвінчук, а серед авторів статей – викладачі й аспіранти кафедри публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ.

Вітаємо професорсько-викладацький склад і здобувачів ступеня доктора філософії кафедри ПУА з вагомим науковим результатом міжнародного рівня!


 

  • 2

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця