Новий старт проєкту "Норвегія-Україна"

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулося офіційне відкриття весняного семестру проєкту "Норвегія-Україна", з огляду на умови карантину – в онлайн-форматі. Навчальний курс дасть можливість учасникам АТО/ОСС, військовослужбовцям та членам їхніх сімей пройти перепідготовку за програмою "Підприємництво і лідерство". В рамках проєкту його учасники набуватимуть знання з підприємництва та лідерства, відвідають низку заходів, спрямованих на соціально-психологічну та правову адаптацію.

Загалом цього року проєкт реалізується в 25 українських містах. В ІФНТУНГ проректор університету з науково-педагогічної роботи Максим Карпаш та координатор проєкту Ольга Попович привітали учасників та розповіли про план їхнього навчання. А президент Міжнародного фонду соціальної адаптації  Володимир Рубцов побажав успіхів на цьому шляху.

Хороші новини повідомив курсантам представник Міністерства у справах ветеранів України в Івано-Франківській області Володимир Веркалець, який розповів про можливість отримання фінансової допомоги від обласної  державної адміністрації на створення власного бізнесу. А координатор проєкту «The International Foundation for Social Adaptation» Ольга Філіна ознайомила їх із системою анкетування для здійснення соціального аудиту.

Під час церемонії відкриття відбулося нагородження мотиваційним грошовим призом у 5000 грн. переможця конкурсу, який було оголошено для учасників осіннього семестру 2020 р.

Нагадаємо, що учасники конкурсу презентували свої бізнес-проєкти у два етапи. Фінальним – був запис короткого 60-секундного відеоролика про свій проєкт. Переможцем став учасник бойових дій, капітан запасу Сергій Копчик,  який презентував власний бізнес-план зі створення в Україні мережі розважальних сімейних центрів "Обійми".

Ну, а попереду – новий старт проєкту "Норвегія-Україна" й цікаве навчання для його учасників.

Відеозапис заходу доступний за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1zmfwnTlTm7q_Ii0EHYf6TRx24sEItsjb/view?usp=drivesdk

 

  • 1
  • 2
  • 3

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця