Навчальна платформа Coursera оновила безкоштовну програму для ІФНТУНГ!

Навчальний план Coursera for Campus Basic для Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу буде оновлено 1 жовтня 2021 року.

У день оновлення базового плану студенти та викладачі ІФНТУНГ будуть мати можливість записатися на один новий безкоштовний курс. Якщо студент чи викладач уже вступив до поточного курсу до дати оновлення, він має можливість або продовжити поточний курс, який буде зараховуватися до одного безкоштовного курсу, або записатися на новий. Також студенти та викладачі надалі отримуватимуть необмежений доступ до тих курсів, на які вони записалися раніше.

Слід зазначити, що працівники та студенти нашого університету постійно самовдосконалюються та навчаються, зокрема понад 120 осіб залучені до підвищення свого рівня знань на Coursera for Campus для ІФНТУНГ станом на 27 вересня 2021 року.

Запрошуємо всіх викладачів і студентів скористатися безкоштовним  та довгостроковим доступом до високоякісного онлайн-навчання з Coursera for Campus для ІФНТУНГ.

Для тих, хто вирішив навчатися, надішліть свої дані адміністратору Coursera від ІФНТУНГ – Олегу Яцюку на електронну пошту oleg_st_ya@yahoo.com у такому форматі: FIRST NAME, LAST NAME, WORK EMAIL ADDRESS.

Важливо для викладачів: є можливість формувати підбір курсів для окремих спеціальностей чи навіть редагувати існуючі курси. Хто бажає долучитися до адміністрування – пишіть  на електронну пошту oleg_st_ya@yahoo.com.