Науковиці ІФНТУНГ Надії Руско вручили національну премію «Найкраща українка в професії»

21 травня у Будинку Урядів відбулася церемонія нагородження переможниць Національної премії «Найкраща українка у професії». Організатор заходу – команда журналу «Super lady» на чолі з головним редактором Тетяною Колядою рік приймала заявки з усіх куточків України. З майже семиста українок журі премії обрало п’ятдесят дві переможниці, серед яких — кандидатка філософських наук, докторка філософії з релігієзнавства, доцентка кафедри суспільних наук Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Надія Руско!

1«Дякую за все Богу! А тим людям, що мене підтримували за молитви, допомогу і сприяння! Це - дуже висока нагорода, я дуже радію, а найбільше радію, що цю нагороду, я отримувала разом з нагородою долі!», - прокоментувала нагородження Надія Руско.

«Всіх учасниць соціального проєкту об’єднує одна важлива якість – ними захоплюються, з них беруть приклад. Ці жінки надихають, а про їхні добрі справи не можна мовчати, адже добро, подібно до зернятка, правильно посаджене з часом зійде сторицею», - розповіла Президент комісії експертів Марина Кінах.

Національна премія «Найкраща українка в професії» — це соціальний проєкт, розрахований на прославляння та підтримку успішних жінок, які мають досягнення на професійній ниві.

Бажаємо Надії Михайлівні подальших успіхів, творчих здобутків та натхнення!

​​​​​​​

  • 1
  • 2