НА КАФЕДРІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ ВІДБУЛАСЯ УЧНІВСЬКА ОЛІМПІАДА


Вже 5-ий рік поспіль кафедра ПУА ІФНТУНГ є співорганізаторкою Обласної учнівської олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління.

Цьогоріч для участі в олімпіаді зареєструвалися учні та учениці 10-11 класів з понад 20 територіальних громад області та міста Івано-Франківська.

Як зазначив під час вітального слова директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Дмитро Дзвінчук, учнівська олімпіада є унікальною нагодою для старшокласників зробити свій перший крок в публічному управлінні, ближче познайомитися з викладацьким складом кафедри ПУА та атмосферою навчального закладу.

Нагадуємо, що усі учасники та учасниці олімпіади отримують сертифікати про участь, а 6 переможців серед 11-класників - право навчатися за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за кошти обласного бюджету.

Щиро дякуємо Івано-Франківській обласній державній адміністрації, Івано-Франківській обласній раді та Івано-Франківському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти за постійну підтримку та допомогу в організації учнівської олімпіади.


 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця