Міжнародна конференція “Інноваційний розвиток у парадигмі Індустрія 4.0”

15 грудня 2022 року в рамках реалізації міжнародного грантового проекту «Ro-Ua Транскордонний академічний розвиток для досліджень та інновацій» відбулась міжнародна конференція «Інноваційний розвиток у парадигмі Індустрія 4.0»

Напрямки конференції: смарт-промисловість; швидке прототипування; інформаційно-комунікаційні технології, IoT; автономізація енергозабезпечення; коботи, дрони, VR та DigiTwin; AI у виробничому Всесвіті; екосистема інноваційного розвитку

Учасниками конференції були викладачі та студенти партнерських університетів: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та Технічний університет Клуж-Напока - Північний університетський центр Бая- Маре (Румунія). Загальна кількість учасників 75 чоловік, в понад 20 доповідях представлено результати досліджень, які проводились під час реалізації проекту.

Модератор конференції, керівник проекту Леся ШКІЦА презентувала доповідь на тему: «Досвід організації інноваційного освітнього середовища в технічному університеті», в якій висвітлила можливості створеного Центру інноваційного розвитку та результати реалізованих проектів. Студенти обох університетів представили їх власні та спільні розробки.

  • Виступ студента у Центрі інноваційного розвитку
  • Розвиток попри війну
  • Золтан ЕРДЕЙ представляє проект

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця