Кому вгору?

STEM FEST зустрічав сьогодні гостей в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Цієї події очікували з нетерпінням, адже багато містян хотіли потрапити до ІФНТУНГ, аби побачити те, про що гуде все Прикарпаття,  – наслідки ракетної атаки, яка принесла на територію освітнього закладу значні руйнування. Також багатьох цікавило, як же відбуватиметься тепер вступна кампанія для тих, хто зацікавлений здобувати освіту саме в ІФНТУНГ, як унікальному ЗВО нафтогазового профілю.

Відповіді отримали всі. Й кожна – позитивна. Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик зізнається:

- Після подій, що відбулися в університеті, багато хто очікував, що ІФНТУНГ перестане функціонувати абощо. Ні, навпаки. Ми мобілізувалися і з ще більшою віддачею почали працювати, щоб підсвітити наші можливості, особливо  після великої Перемоги й відповідно до потреб відбудови нашої держави. Тому й провели на територій університету такий цікавий фестиваль для привертання уваги абітурієнтів та їхніх батьків до освітнього, наукового профілю ІФНТУНГ, який нині готує кадри для відбудови не тільки нафтогазової галузі, але всієї держави, для підготовки інженерів, фахівців з управління й адміністрування, енергозабезпечення тощо.

Сонячний день створив цілком відпочинкову, сказати б, канікулярну атмосферу. Гості розійшлися по численних локаціях – хтось пробував на «колір і смак» справжню нафту, хтось керував роботами на автотреку головного корпусу, хтось ласував смаколиками на фуд-корті, хтось із головою поринув у квести чи співав пісні під гітару в музичній зоні просто неба... Згодом ми розповімо вам про все, що відбувалося на фесті. Але основний його лейтмотив, звичайно, - перспективна освіта, яку тут здобувають розумники та розумниці з усієї України. Саме на ній наголосив у переддень відкриття електронних кабінетів абітурієнтів Ігор Іванович Чудик:

-Університет не змінив свого вектора – він стає енергетичним, і ми працюємо на розширення й осучаснення освітніх програм, з використанням можливостей штучного інтелекту, з орієнтацією на підвищення обороноздатності нашої держави та її енергонезалежності.

Тож кому вгору? Ходіть з нами!

 

  • 1
  • 2
  • 11
  • 22
  • 222
  • 22211