Форум «Реклама: взаємодія виконавчих місцевих органів влади, бізнесу, освіти та громадськості»

 

В ІФНТУНГ стартував регіональний форум «Реклама: взаємодія виконавчих місцевих органів влади, бізнесу, освіти та громадськості».

Oрганізатори форуму – Кафедра підприємництва та маркетингу (Entrepreneurship and Marketing Dept.) ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано - Франківській області, Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами, Центральний Секретаріат ІҐКР при ГО Українська Асоціація Маркетингу, Громадська спілка Бізнес Асоціація Івано-Франківська, об’єднали на заході представників освітньо-наукової спільноти університету виконавчих місцевих органів влади, бізнесу та громадськості».

Привітали учасників конференції ректор університету Ігор Чудик, проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Зікратий та директорка Інституту економіки та менеджменту Іванна Запухляк. Модерує Форум завідувачка кафедри підприємництва та маркетингу Ірина Перевозова.

У рамках Форуму відбувся нетворкінг з питань дуальної освіти в Інституті економіки та менеджменту щодо спеціальностей інституту.

Зокрема, від ІЕМ за дуальною формою освіти навчаються 16 здобувачів спеціальностей:

"Економіка", "Менеджмент", "Облік та оподаткування", "Фінанси, банківська справа та страхування", "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність".

Вони успішно поєднують навчання, працюючи на підприємствах НГВУ "Надвірнанафтогаз", ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго", ТОВ "Прикарпатенерготрейд", ТОВ "Харчосмакова фабрика", АТ КБ "ПриватБанк" та інші.

 

 

  • 1