День відкритих дверей в ІФНТУНГ!

 


26.06.2022 року  у стінах Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся День майбутнього студента 2022.

Зокрема, директор інституту економіки та менеджменту (ІЕМ) — д.е.н професор Запухляк І. Б. ознайомила майбутніх вступників та їх батьків із кафедрами, які входять до складу інституту, та іншими структурними підрозділами. Представила освітньо-професійні програми за якими проводиться підготовка здобувачів вищої освіти.

Перевозова І .В. (д. е. н., професор, завідувач кафедри підприємництва та маркетингу) проінформувала присутніх про особливості та можливості дуальної освіти в університеті. Вербовська Л.С. (к.е.н, доцент, заступник директора ІЕМ) наголосила на можливостях академічної мобільності для студентів ІЕМ на базі іноземних університетів-партнерів, зокрема Поморської академії (м. Слупськ, РП).

Наприкінці заходу студенти ІЕМ провели для усіх присутніх тест-вікторину із врученням призів.
Цікаво, інформативно та актуально — ось таким був захід!

Дякуємо: 
Студентам-випускникам (Войтків Тарас (2012 рік випуску), Байов Сергій (2021 рік випуску), Петращук Микола (2021 рік випуску) за розповіді про своє студентське життя в ІФНТУНГ та свої кар’єрні досягнення.

Студентському парламенту та профкому — за допомогу в організації заходу та проведені тест-вікторини.

IMG_1172s.JPG

 

IMG_1173s.JPG
 

IMG_1183s.JPG

 

IMG_1199s.JPG

 

IMG_1257s.JP

 

IMG_1206s.JPG