CIMA Business Game - тренуємо професійні компетенції

СІМА запрошує до міжнародної бізнес-гри студентів ІФНТУНГ.

З 20 ЖОВТНЯ ПО 20 ЛИСТОПАДА

СІМА запрошує взяти участь у цікавому і вже відомому багатьом проекті - інтернет-версії CIMA Business Game-2022

Розповсюдьте, будь ласка, посилання:  CIMA Бізнес гра: Pixx-wizz* (Україна) серед студентів ваших ЗВО.

 

Це стане для них чудовою нагодою познайомитись з СІМА та її кваліфікацією, а також взяти участь у рішенні реальних питань та проблем, що постають перед сучасним бізнесом.

В цій вікторині використані і перероблені в інтерактивну серію питань кейси компанії «Pixx-wizz», кращі практики світових організацій, посилання на відповідні сторінки на веб-сайт та учбовий план CIMA.

Гра складається з 10 питань з варіантами відповідей. Прохідний рівень – 70 % правильних відповідей. Немає обмежень по часу і кількості спроб.

Кожен учасник має надати адресу електронної пошти, ім'я, університет, факультет/спеціальність - ПРАВИЛЬНО, АНГЛІЙСЬКОЮ, ДЛЯ СЕРТИФІКАТУ.

По закінченню гри гравець отримає сертифікат про участь, а також лист електронною поштою з інструкцією, як розмістити свій знімок з сертифікатом на Facebook з #CIMA.

СІМА-Україна також відзначить накрайщих гравців та розмістить інформацію про них на своїх сторінках у соц.мережах.

Також рекомендуємо використання бізнес-гри в якості навчально-методичного матеріалу в рамках програм курсів з управлінського обліку, маркетингу та інш. – як елемент дистанційного навчання. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця