Кафедра публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ вчергове провела захід з підвищення кваліфікації для державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. Цього разу слухачами короткотермінового семінару із запобігання корупції та збереження доброчесності стали працівники і працівниці Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Керівник семінару Дмитро Дзвінчук окреслив актуальність теми в умовах сьогодення, а доценти кафедри ПУА ІФНТУНГ Марія Баран, Марія Красій і Олег Серняк розповіли слухачам і слухачкам семінару про загальні особливості та останні зміни у сфері антикорупційного законодавства, обмеження для державних службовців у процесі виконання ними функцій держави, заходи запобігання та врегулювання конфлікту інтересів на державній службі.
Як і зазвичай, за результатами семінару його учасники й учасниці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.
Latest News
-
Construction beyond our imagination
-
Appeal to global academic and research community on de-putinization of academia
-
Ukraine's energy rebuilding plan
-
IFNTUOG International Projects are on a High Level of Development in the Precarpathian Region
-
International Project Festival – 2021 was held for the first time in the Precarpathian Region