Кафедра публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ вчергове провела захід з підвищення кваліфікації для державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. Цього разу слухачами короткотермінового семінару із запобігання корупції та збереження доброчесності стали працівники і працівниці Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Керівник семінару Дмитро Дзвінчук окреслив актуальність теми в умовах сьогодення, а доценти кафедри ПУА ІФНТУНГ Марія Баран, Марія Красій і Олег Серняк розповіли слухачам і слухачкам семінару про загальні особливості та останні зміни у сфері антикорупційного законодавства, обмеження для державних службовців у процесі виконання ними функцій держави, заходи запобігання та врегулювання конфлікту інтересів на державній службі.
Як і зазвичай, за результатами семінару його учасники й учасниці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.