Спільно дбаємо про довкілля

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбувається багато неймовірно цікавих заходів до Всесвітнього дня Землі, який відзначають 22 квітня. 

Наша університетська спільнота традиційно робить свій внесок у справу захисту та відновлення довкілля. Цьогоріч – це флешмоб, покликаний привернути увагу до краси та екологічних проблем нашого краю та країни, прибирання берегів річки, висадка дерев, які не лише стануть окрасою нашого міста, але й покращуватимуть якість повітря.

Сьогодні викладачі кафедри технології  захисту навколишнього середовища та безпеки праці і студенти спеціальностей «Технології захисту навколишнього середовища» Інституту нафтогазової інженерії та  «Нафтогазова інженерія та технології»  Інституту інженерної механіки та робототехніки з нагоди прийдешнього Всесвітнього дня Землі займались озелененням території університету. Вони висадили саджанці фруктових дерев – сливи, вишні, абрикоси, персики, які надала команда Розсадник рослин Еко-Країна розплідника «ЕКО-КРАЇНА», та саджанці горіху, отримані від  фермерського господарства «Нові сади» (с. Підлужжя). Ініціативу підтримали проректор з адміністративно-господарської роботи Сергій СИВИЙ й очільник навчального відділу Ігор ШОСТАКІВСЬКИЙ. Докладали зусиль всією дружньою університетською командою.

 ІФНТУНГ висловлює щиру подяку  команді Розсадник рослин Еко-Країна розплідника «ЕКО-КРАЇНА» та фермерському господарству «Нові сади»  за надані саджанці та благодійну допомогу в озелененні університету. Університетська спільнота бажає всім подальших успіхів у добрих справах, цікавих ініціатив та процвітання! Зробимо разом нашу Планету кращою!

А кафедру технології захисту кафедри  захисту навколишнього середовища та безпеки праці вітаємо напередодні їхнього професійного свята. Цінуємо їхню цікаву ідею, а головне – внесок у її реалізацію!

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця