Година з директором Інституту інженерної механіки та робототехніки

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу тривають профорієнтаційні онлайн-зустрічі з абітурієнтами «Година з директором». 

Щопонеділка з 15.00 до 16.00 всі зацікавлені мають можливість особисто поставити керівництву інститутів ІФНТУНГ  ті чи інші запитання, зокрема про умови вступу, необхідні сертифікати ЗНО, вартість навчання, особливості підготовки фахівців за різними спеціальностями та освітніми програмами, переваги у працевлаштуванні. Абітурієнти можуть детальніше ознайомитись із деталями вступу, навчального процесу, академічних можливостей та перспектив кар'єри.

Нині, 29 квітня, звертаємо увагу вступників на Інститут інженерної механіки та робототехніки, де абітурієнтів чекає директор Інституту Леся Шкіца. Саме тут студенти здобувають професії, що зараз є на піку популярності (будемо відверті – не тільки в Україні). На цих фахівців – найбільший попит на ринку праці й на них вже з третього курсу чекають стейкхолдери, з якими ІФНТУНГ має підписані угоди про співпрацю і які пропонують вихованцям університету перше робоче місце вже зі студентської лави.

Тож оглянемо ті спеціальності й освітні програми, які пропонує Інститут для магістратури (літера «М») і  бакалаврату (літера «Б»):

131 – Прикладна механіка

  • Комп’ютеризовані і роботизовані технології машинобудування (Б/М)
  • Інженерія мехатронних систем (Б)

132 – Матеріалознавство 

  • Реновація деталей машин та конструкцій (Б)

133 – Галузеве машинобудування

  • Інжиніринг і сервісне обслуговування нафтогазових машин та обладнання (Б)
  • Підйомно-транспортні та будівельні машини і обладнання (Б)

185  -  Нафтогазова  інженерія та технології

  • Обладнання нафтових і газових промислів (Б/М)

274  –  Автомобільний  транспорт 

  • Автомобільний транспорт (Б/М)

Інститут інженерної механіки та робототехніки гарантує не лише якісне навчання та насичене студентське життя, але й можливість отримати диплом європейського зразка й безпроблемне працевлаштування.

 

Обирай Інститут інженерної механіки та робототехніки  ІФНТУНГ! 

Твоє успішне майбутнє –  з нами!