Зустріч з представниками страхової компанії АТ «Страхова компанія “ARX”»

 


2 листопада 2020 року для студентів спеціальності «Менеджмент» в межах дисципліни «Управління ризиками» (лектор к.е.н., доцент Ріщук Л.І. )було проведено он-лайн зустріч з директором дирекції АТ «Страхова компанія «ARX» Андрієм Совою. Андрій Іванович є випускником кафедри «Менеджменту та адміністрування», а сьогодні управляє страховою компанією. Він розповів студентам про особливості страхового бізнесу, його минуле, сьогоденне та майбутнє, а також можливості побудови майбутньої кар’єри у страхових організаціях. Оскільки страхування є одним з методів оптимізації ризиків, то значна увага під час зустрічі була приділена видам страхування. Зокрема студентів зацікавили страхові послуги такі як добровільне медичне страхування, страхування професійної відповідальності, страхування від коронавірусу тощо. Змістовна розповідь представника страхової компанії супроводжувалася цікавими прикладами.

Такі зустрічі з потенційними роботодавцями стали вже традиційними на кафедрі менеджменту та адміністрування, адже залучення представників різних сфер  бізнесу є невід’ємною складовою підготовки майбутніх менеджерів.

Дякуємо  страховій компанії «ARX» та її директору Андрію Сові за співпрацю та бажання ділитися своїми знаннями і досвідом

 

  • ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ
  • ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ