Технопікнік в ІФНТУНГ : зворотній зв'язок

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу надзвичайно спішно і масово пройшов перший «Технопікнік». Атмосфера заходу, який мав на меті не лише привабити абітурієнтів, але й пробудити цікавість до інженерних професій та показати освітній та науковий потенціал університету, перевершив всі очікування організаторів та гостей. Своїм успіхом перший Технопікнік завдачує креативно підготованим локаціям Інститутів нафтогазової інженерії, інженерної механіки та робототехніки, архітектури, будівництва та енергетики, інформаційних технологій, економіки та менеджменту, гуманітарної підготовки та державного управління та факультету природничих наук, вражаючим експонатам Геологічного музею та непересічному обладнанню Центру інноваційного розвитку, а також великій підтримці наших ініціатив партнерами – Центром освітніх інновацій, Івано-Франківським  міським та обласним департаментами освіти та науки й ін. 

Неймовірне враження на школярів справило спілкування з викладачами, студентами, науковцями, які розповідали та показували, як функціонує представлена техніка та які інженерні можливості відкриваються перед абітурієнтами в ІФНТУНГ. 

Старшокласники франківських ліцеїв № 1, 4, 7, 10, 12, 13, 18, 22, 25 та 28,  Лисецького,  Бурштинського, Білобезрізького, Микитинецького ліцею, учні Бучацької громади, Вищого професійного училища № 13, студенти Коледжу електронних приладів, Гончаренко Центру Івано-Франківськ побачили все на власні очі.

Хто ж з якоїсь причини не зміг відвідати технічне дійство, має можливість надолужити: адже до 3 червня в ІФНТУНГ продовжуються екскурсійні воркшопи для випускників. Запрошуємо долучатись!

Більше про ТЕХНОПІКНІК в сюжетах телерадіокомпанії ВЕЖА та ОТБ Галичина: