Святкова лекція «Що я знаю про реінжиніринг?»


Святкова лекція «Що я знаю про реінжиніринг?» [03.11.2020 p.]

А ми сьогодні проводили завершальну пару з дисципліни "Реінжиніринг" для студентів-менеджерів 4 курсу ІЕМ, МН-17-1,2 в стилі "ПИВО та ІГРИ". Ні, ні, не переживайте, це було ОНЛАЙН і ми говорили про БІЗНЕС, як він працює, що нового і які виклики на нього чекають. 

Для початку своїм досвідом поділився з нами перший гість, Богдан Чорний, розумний, харизматичний, ідейний чоловік, власник сімейної крафтової броварні у м. Івано-Франкіську Станіславська Гальба.
Станіславівна Гальба — це справжнє пиво для справжніх друзів! Богдан розповів студентам про історію створення броварні (мені запам'яталася найдужче), з чого починав, що читав і які навички та досвід стали у нагоді для втілення ідеї власного бізнесу. Розкрив секрети, з чого варто було б починати, які ключові процеси цього бізнесу, а ще, як зароджуються дивовижні історії легендарного пива.

Говорили про ринок саме крафтового пива, хто є основними конкурентами броварні, але незважаючи на це тут діє конкурентна співпраця (взаємодопомога). Дізнались про конкурентні переваги Станіславської Гальби і чому люди люблять історії.

Адже контент — це важливо, а ще місце розташування, а особливо продукт, який має викликати теплі емоції. 

Бонусом стало для нас запрошення на екскурсію і дегустацію. Адже краще один раз спробувати ніж 100 разів почути.
Від ПИВА до ІГОР) 

Ще студенти мали чудову нагоду дізнатися історію створення гри-тренінгу Світ Громад від неймовірно цікавого, неординарного, того, хто вміє захопити увагу з перших слів, співзасновника компанії Світ Громад, CEO, Михайло Войтович!

Слухали про те, як була створена ця компанії ( неочікувано була така версія, правда студенти?, чому саме така ідея виникла і про дружню співпрацю з Taras Tymchuk. І що контракт — це святе, а особливо, коли започатковуєш щось з друзями. 

Говорили про сучасні тренди і як варто їх відслідковувати в період кризи. А ще дізнались про мандрівки ГРИ Світ Громад закордон і про те, що ГРА опановує нові мови. А ви думали? 

Компанія експортує свої освітні інновації до Молдови. Гра Світ Громад отримала нагороду у категорії "Найкращий проект у сфері громадянської освіти для активізації громад" в Батумі (Грузія) на EENCE Summit 2019. 
А також цікавим є досвід компанії у рамках проекту "Імпакт-інвестиції в розвиток громад для дослідження інвестиційного потенціалу та ресурсних можливостей громади" для ОТГ нашої країни.

Я про гру можу багато говорити, адже завдяки їй можна навчатися в задоволення. Тому, кому цікавий світ освітніх ігор, то приєднуйтеся до сторінки Світ Громад: настільна гра-тренінг.

І на завершення хочу підсумувати: так, нема меж досконалості, але нам підвладно зробити саморозвиток своєю щоденною звичкою!

P.S. А ось результат нашої спільної зі студентами творчості: "Що думають про реінжиніринг менеджери 4 курсу?" А може і ВИ зацікавитесь?

А ще у нас є поетичне продовження підведення підсумків дисципліни. Далі буде...

Дякую Вам студенти за активне слухання!
З повагою і любов'ю, Ваш лектор — Степанюк Галина Сергіївна!


 

  • Святкова лекція «Що я знаю про реінжиніринг?»-1
  • Святкова лекція «Що я знаю про реінжиніринг?»-2
  • Святкова лекція «Що я знаю про реінжиніринг?»-3
  • Святкова лекція «Що я знаю про реінжиніринг?»-4
  • Святкова лекція «Що я знаю про реінжиніринг?»-5