Вітаємо магістрів спеціальності 141 з успішним захистом в 2021 році!

Вітаємо магістрів спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" з успішним захистом магістерських робіт, який проходив 20-24 грудня 2021 року.

Цікаві дослідження про енергоефективне керування роботою насосних станцій, підвищення якості електроенергії в мережах, моделювання режимів роботи та прогнозування продуктивності фотоелектричних станцій, їх вплив на режими роботи в електромережі, аналіз впливу коливань напруги на статичну стійкість вузлів навантаження мали можливість послухати всі бажаючі.

Комісія працювала в такому складі: голова комісії Піщак Іван Васильович (головний енергетик ПП «Гірбуд»), члени комісії: Курляк Петро Омелянович – канд. техн. наук, доц., в.о. завідувача кафедри ЕЕМ, заступник голови, Михайлів Микола Іванович – доктор техн. наук, проф. кафедри ЕЕМ, Бацала Ярослав Васильович – канд. техн. наук, доц. кафедри ЕЕМ та секретар Стахів Г. І. – асист. кафедри ЕЕМ.

Ми бажаємо випускникам добробуту та оптимізму, підкорення нових рубежів в професійній сфері, особистих і професійних перемог!

Переглянути фото можна за посиланням:https://drive.google.com/drive/folders/19O3LZDNea6mGVciE_lvNWOYyM6jJ60x4?usp=sharing

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця