Подія зібрала однодумців

Фото-флешмоб до Дня Землі завершився урочистим врученням пам’ятних сувенірів учасникам, котрі надсилали свої світлини для публікації на сторінках ІФНТУНГ у соцмережах.

Нагадаємо, що тематика конкурсу передбачала не тільки увічнення на цифрових носіях природних красот рідного краю, але й можливість порушити екологічні проблеми, які хвилюють авторів. Такою учасницею флешмобу стала доцент кафедри технології захисту навколишнього середовища та безпеки праці Галина Грицуляк, яка звернула увагу громадськості на агресивне розмноження борщівника Сосновського на українських теренах.

Ну, а відзначено було роботи фотоаматорів Гнатюк Аліни (ФІЛ-22-1, кафедра філології та перекладу); Маркович Єви-Марії (ЕКО-21-1 кафедра екології) ; Гетьман Тетяни (ІС-22-1, кафедра документознавства та інформаційної діяльності), а також Калити Марії, учениці Старунського ліцею, та Оленюк Руслани, учениці Старолисецького ліцею.

Цього разу учасники фото-флешмобу зібрались разом не віртуально, а офлайн у стінах Геологічного музею ІФНТУНГ, де змогли ознайомитись з його мінералогічною колекцією, отримати відзнаки і сфотографуватись разом із ректором університету Ігорем Чудиком, який, до слова, є великим шанувальником подорожей рідним краєм і також не минає нагоди зберегти на світлинах українські краєвиди. Тож подія зібрала однодумців.

Сподіваємось, коло поціновувачів природи та любителів фотографії тільки розширюватиметься і наступного разу ми побачимо ще більше яскравих і цікавих робіт.

Всім дякуємо за участь, вітаємо переможців і чекаємо на нові зустрічі!

 

  • 1
  • 2
  • 11
  • 22