Ініціативі Twinning UA – 2 роки!

Минуло понад два роки з дня, коли розпочалося повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України. Більше 10 років триває боротьба України за власний суверенітет та територіальну цілісність. Але у важкі часи пізнаються друзі, і допомогу та підтримку, яку надають міжнародні партнери, важко переоцінити.

Саме сьогодні виповнюється друга річниця від запуску ініціативи Twinning для налагодження співпраці між українськими та британськими університетами. За ці два роки ІФНТУНГ не тільки здобув чудового надійного партнера London South Bank University, а й встиг спільно з партнерським університетом реалізувати низку ініціатив для розширення співпраці між викладачами Великої Британії та України, в тому числі – запустити програму подвійних дипломів  «Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики», які зараз перебуває в процесі підготовки до міжнародної акредитації.

ІФНТУНГ та LSBU з позитивом та натхненням дивляться в майбутнє та розробили детальний план співпраці. Два роки  –  це безкінечність, якщо йдеться про війну. Однак ми сподіваємося, що ці ж два роки співпраці – це тільки початок шляху взаємодії в рамках ініціативи Twinning та ще один крок до інтеграції української системи вищої освіти у велику європейську родину.