Військове партнерство: ІФНТУНГ і ДНЗ «ТПК ПВФП» підписали Меморандум про співпрацю

Сьогодні, 14 грудня, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідала делегація Державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» (ДНЗ «ТПК ПВФП»).

1Начальник Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, полковник Вадим Ластовицький та заступник начальника з військово-фізичної підготовки капітан Роман Мельник відвідали наш університет для ознайомлення з його роботою, функціонуванням кафедри військової підготовки, обміну досвідом і зміцнення партнерський співробітництва.

Тернопільських гостей в ІФНТУНГ зустріли ректор, академік НАН України Євстахій Крижанівський, начальник кафедри військової підготовки, полковник Андрій Станецький та заступник начальника кафедри з матеріально-технічного забезпечення, підполковник Юрій Агібалов. Керівництво ІФНТУНГ ознайомило представників ДНЗ «ТПК ПВФП» зі структурою університету, досвідом наукової, навчальної та виробничої діяльності, роботою  кафедри військової підготовки, яка сьогодні визнана одним з кращих військових навчальних підрозділів з підготовки військових фахівців офіцерського корпусу.

Враховуючи взаємну зацікавленість й усвідомлюючи необхідність координації дій в напрямку поглиблення співпраці між закладами, ІФНТУНГ і ДНЗ «ТПК ПВФП» підписали Меморандум про співробітництво, метою якого є консолідація зусиль, спрямованих на розробку широкого спектру можливостей обміну знаннями, вміннями та досвідом в усіх сферах діяльності  закладів, а також популяризація військової служби.

Так, в межах Меморандуму сторони домовилися про реалізацію спільних навчальних і науково-дослідних програм, надання допомоги у розвитку матеріально-технічної бази навчального процесу, спільне використання навчальних класів, об’єктів навчально-матеріальної бази для проведення показових занять та різноманітних заходів.

Керівництво обох сторін переконане, що цей документ стане  важливим кроком на шляху поглиблення співпраці в напрямі військово-професійного орієнтування молоді, яка обрала для себе шлях майбутньої військової служби.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3